Terug naar extra

Bekijk ook onze wimperextensions

VISAGIE

Op deze pagina vind je alle visagie mogelijkheden die we aanbieden.
Klik op een naam om de info weer te geven of te verbergen.

MAKE-UP

Heb je een leuk feestje? Laat je dan eens professioneel “opmaken.” ARTDECO heeft voor iedere vrouw de producten die haar persoonlijkheid en stijl accentueren. Durf BE-YOU-tiful te zijn!
Klik op de foto’s om te vergroten
 

MAKE-UP

30 MINUTEN

€ 37,50

 

SUBLIME MATTIFYING FACIAL

De meest geschikte behandeling tegen een vette huid, met kenmerkende verschijnselen: glimmen, grove poriën en onzuiverheden.

Een doelmatige verzorging met gepaste dosering is voor deze huid van belang! Door het gebruik van producten en massages, afgestemd op jouw persoonlijke huidprobleem, proberen we het evenwicht van je huid weer te normaliseren. Daarom wordt de Skin Mat Collection ingezet in de “Sublime Mattifying Facial.”


30 MINUTEN
€ 32,50
Oogreiniging
Reiniging
Peeling
Onzuiverheden verwijderen
Masker
Toner
Werkstoffenconcentraat
Dag/oogverzorging
60 MINUTEN
€ 62,00
Oogreiniging
Reiniging
Peeling
Epileren
Detox concept
Onzuiverheden verwijderen
Masker
Toner
Werkstoffenconcentraat
Dag/oogverzorging

MAKE-UP LES

Heb je een leuk feestje? Je wilt jezelf mooi “opmaken” maar je weet niet hoe… In een paar stappen leren we je de basis voor een perfecte dag/ avond make-up. Welke stijl, kleuren en producten passen het beste bij jou? Met alle tips & tricks, die je van ons krijgt, ga je zelf aan de slag!
Klik op de foto om te vergroten

MAKE-UP LES

60 MINUTEN

€ 60,00

 

MAKE-UP WORKSHOP

Tijdens een make-up workshop leren we je, in groepsverband, hoe je een mooie make-up kunt aanbrengen bij jezelf. De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 personen. Met de tips & tricks ga je zelf aan de slag! Onder het genot van een hapje en een drankje is het niet alleen leerzaam, maar ook nog eens heel erg gezellig! Een leuk idee voor een vrijgezellenfeestje of voor een leuke vriendinnendag/ avond. Dare to BEYOU-tiful!

Klik op de foto om te vergroten

 

MAKE-UP WORKSHOP

2,5 UUR

€ 40,00 p.p.

 

BRUIDSMAKE-UP

Op de mooiste dag van je leven wil je er fantastisch uitzien. Wij helpen je daar graag bij! Samen bespreken we je wensen;
  • De stijl die je wilt uitdragen op je huwelijksdag.
  • De kleuren en materialen die je graag wilt gebruiken.
  • De combinatie van het geheel met je partner.
Kortom… het plaatje in jullie fotoalbum moet perfect zijn! Kijk gerust ook even bij bruidsarrangementen. Misschien staat er een leuk arrangement voor jullie tussen! Eventueel doen wij ook op locatie! (prijs op aanvraag)  
Klik op de foto om te vergroten
   

BRUIDSMAKE-UP

30 MINUTEN

€ 50,00